Netuším...

Netuším...

Anotace: I.časť

Sbírka: Slnku

či Slnko a Mesiac sa milujú,
či nenávidia,
či hviezdy naň cez deň žiarlia,
keď presvieti ich svetlom,
či zvyknú sa v noci hádať,
či pošteklia sa letmo...

Rada sa túlam nocou,
(nie sama)
dnešný svet je presýtený mocou,
a tak sa cítim bezmocnou...
My sme sa pohádali raz či dvakrát,
no už Ťa ani na chate nevídať.
Miluješ ma? Nenávidíš?
Máš ma na háku?
Zažijeme ďalšiu hádku?

Každý z nás je plný ticha,
hoci mnohí ziapú do noci.
(Neraz alkohol ich v tom podporí)

Najviac klameme obyčajne sami sebe,
teraz ma udivuje, že povedala som
V Š E T K O práve Tebe.

Jar, leto, jeseň, zima.
Koľkých to vôbec nedojíma?

Mám za sebou 26 zím a 25 liet,
koľko jarí do Vašich tích
sa budem ešte pliesť?
Autor slnečnica, 16.08.2011
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí