Oni

Oni

Anotace: ...

Ona:
Na rty dopadly vločky,
dnes bude svítit slunce,
šeptaly její oči,
plné bezpečí,
stehu z vnitřní strany,
tam,kde hořkne krev,
tam,kde úzkost je cit,
tam všechno...
je tak intenzivní...

On:
Na konečcích prstů,
pod maskou,
ulepený štěstím,
musel se pousmát,
když ukazoval na hvězdy...
všechno kolem,
začlo kvést...
Autor Chonglee, 16.08.2011
Přečteno 448x
Tipy 4
Poslední tipující: Rootness, Mango-Holka, Víla, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To je dobře, že jsi ještě tady...

05.09.2011 17:25:00 | Mango-Holka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí