Modli se a plať

Modli se a plať

Anotace: přeberte si to

v televizi dávaj Odpuštění

a vzduch je moc čistej
pro mý černý plíce.

vyznavači Církve ateistů
uctívaj silikonový modly

zní chorály beze slov.

Přijmi tělo a krev
jen trochu bílých krystalků
smotanou dolarovkou.

dnes máme slevu na zázrak
v železobetonovým chrámu

a vstupné je
kapka krve prolitá
s očima zavřenýma

tak modli se
a plať.
Autor Víla, 16.08.2011
Přečteno 251x
Tipy 14
Poslední tipující: tato22, E.T.Jane, danav, CULIKATÁ, rezina, whiolet, staranna, efeeez
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jenže je to jízda....bez zpáteční jízdneky...

16.08.2011 18:01:00 | whiolet

Vydařené dílko.

16.08.2011 17:22:00 | staranna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí