Chci

Chci

Anotace: ...

Chtěla bych znát Tvý myšlenky,
chtěla bych vědět co máš ráda.
Prokouknout Tvý tajenky
pohladit Tvý záda...

Samota je tak krutá,
a možná taky trochu já,
Čím jsem k Tobě pnutá
snad každý tohle zná.

Ptám se vody a deště
ptám se ohně I tmy
víš - chci Tě vidět ještě
jenom řekni kdy.


Všechno mohlo být krásný,
mohlo to být mezi náma,
teď všechno je tak nejasný,
nechci být jen známá.

Pohlaď mě po vlasech,
šeptej jak mě milovat chceš.
Vypíšu vše v ohlasech,
neříkám, že lžeš.

Jen mi prostě chybíš,
nevidím Ti do hlavy.
Tak čemu se divíš?
Že mám prostě obavy.

Až poznáš mojí duši,
a všechno co cítím.
Tak sama potom zkusíš,
mojí ženou býti.
Autor Leonkaaa, 16.08.2011
Přečteno 298x
Tipy 4
Poslední tipující: Spadlá z nebe, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné vyznání. Kdybychom viděli do druhých, to by bylo fajn...

17.08.2011 08:36:00 | E.T.Jane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí