Do zraněného nitra

Do zraněného nitra

Anotace: Hop dol

Když bolest jak dýka
v srdci zarytá
jak velká vina
jenž na mě padá
jak touha bojovat
a nenechat se svalit
jak v srdci milovat
a nebát se bavit.

Svět točí se nezná vrátka
v životě bojujem
vrtí se jak kluzká lávka.

Smrt čeká s nataženou dlaní
kdy chytneme ji za první kost
a pak postupně se všechno klaní
před touhou přejít ten most.

Jak bolest v tom srdci rodící
jak vina ta kolem bloudící
jak hořkost v tom srdci rejpavá
jak slova jenž jsou už bejvalá.

Ta touha jít a skončit s tím
ta vůně masa v tomto světa
pomlka - čeká - láska s ním
ta zrada je jen další meta.

Stop s tím vším
s těmi pocity a vinou
nechci dál snít
a ty myšlenky se vinou
pomoz mi, Bože
já nechci vzdát
protože bez tebe
nic nemám.
Autor lullaby, 16.08.2011
Přečteno 418x
Tipy 2
Poslední tipující: tato22, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí