Když ji miluješ, není co řešit

Když ji miluješ, není co řešit

Anotace: Ale co když ona přestala milovat...

Hodiny tikají mnohem pomaleji, ode dne, kdy jsi mě opustila.
Když odešla jsi z nenadání, úplně se vytratila.
Má jediná jistota, každodení útěcha, mé štěstí...
Nechala jsi mě tu stát... Samotnou, v dešti.

Komu teď budu na ramenou brečet,
kdo mě zvedne, když na kolenou budu klečet.
Kdo pohladí mé tělo, mou duši...?
Vždyť jsi byla jediná... nikdo jiný netuší.

Jsi krutá, podlá, zlá a přesto má záchrana.
Jsi děvka... Zku***ná... prolhaná...
Mrcha, co dala mi vše a vše mi vzala.
Tak mi řekni proč má můzo...

Proč jsi to se mnou vzdala...
Autor strašidýlko-střapatý, 16.08.2011
Přečteno 420x
Tipy 27
Poslední tipující: ofca, Emmelia, jitka.svobodova, la loba, James Libustka, Stoneman, labuť, CULIKATÁ, tato22, E.T.Jane, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

samotná v dešti stojíš?
nejsi sama,
kapek kolem Tebe je plno,
nevidíš? :-)

Drž se,
láska zase přijde
a třeba zrovna
mezi kapkami toho deště :-)

17.08.2011 06:27:00 | Niky88

I to tak někdy býváááááá...

16.08.2011 22:05:00 | o5ja

Pěkná

16.08.2011 21:42:00 | Jožin z Moravy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí