Absurdita

Absurdita

Anotace: nekdy jednou v noci.

Slyšíš ty hlasy?
Zní jako roboti ze středověku.
Tak ráda bys teď spala
a já zas plakala,
vím, jak to nesnášíš.
Říkalas, že miluješ.
Všechno a všechny
a hlavně
nikoho.
Možná jen sebe.
Nemohla jsem usnout,
tehdy, když jsi běžela po
javorovém lese a
zpívala
umíráček.
Pamatuješ, jak zapadala duha
a jisřila se tma?
To bylo, když ses narodila...
Ne, nekřičela jsi,
to jenom já.
Tak jako teď,
uvnitř své duše,
aby to nikdo neslyšel.
Daruj mi sebe,
tak jako kdysi vítr
a budu milovat i tebe
a silněji než dřív...
Autor korncaffe, 16.08.2011
Přečteno 297x
Tipy 6
Poslední tipující: Denael, CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezký...smutný...všichni jsme sobci a zneužíváme druhých pro svou potěchu...

17.08.2011 09:27:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí