Uvězněná

Uvězněná

Anotace: ...

S klíčkem v ruce,
Se strachem v srdci,
Odemykám bránu
Do svého nitra.

Ani vidu ani slechu po
Životě či rozkvetlé louce.
Jen prach, suchá hlína a tma.

Zase mě cosi svírá,
Tam uvnitř.
Brána se zavírá,
Leknutím já ztratím klíč.

Můj vlastní strach,
Uvěznil mě v sobě samé.

A tak jsem hostem,
Ve svém vlastním těle.
Marně vás prosím,
Vzácní Andělé,
Snad o prince,
Co vytáhne mě z mého hrobu.
Autor teniska, 16.08.2011
Přečteno 291x
Tipy 5
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, la loba, Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neumím psát vesele, když mi tak uvnitř není... :) ale děkuji

25.09.2011 22:33:00 | teniska

ty jo dost dobrá pocitovka ale bohužel smutná...no jo no....bude líp.

25.09.2011 22:24:00 | ECHO PARAZIT

Musíš sama...pak přijde princ...tvoje pocity znám...

17.08.2011 17:32:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí