Niekto piše

Niekto piše

Anotace: ,,Každý by sme si mali zapamätať ten najšťastnejší a najúžasnejší okamih svojho života,, / CH.B. /

Pre niekoho je to koniec
ak padne do chomúta
s milenkou by to bolo
asi niečo iné

niekto píše o svojom šialenstve
niekto o súložení z posledných síl
o mnohoženstve
a čo tých posledných pár pív?

raz bude zomňa
nesmrteľný básnik
všetkým čitateľom
ktorí už teraz zúfajú
sa uľaví

ešte je spústa času
dvere však raz budú zatvorené
a do ďaľších tisícročí
budem klepotať do stroja
len tak...
Autor džemo, 17.08.2011
Přečteno 254x
Tipy 7
Poslední tipující: Barčík, Radhuza, Cecilka, CULIKATÁ, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Niektore basne pisem tak ako si to predstavujem
a niektore,tak ako to citim,tato je z tych o predstavovani...

19.08.2014 12:34:13 | džemo

Úplně vím, jak si se cítil. ST za obsah.

19.08.2014 12:27:31 | Barčík

...mnohý si píše
jenom tak už teď
a jiný rozmýšlí,
co slovy dát,
další tě pozve
rovnou na oběd...
myslím, že můžeš
být docela rád...

:o)

04.10.2011 20:40:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí