[sig nál]

[sig nál]

Anotace: blabla

Občas co dokážu vypít je neuvěřitelný
potom pak lituju svoje játra
přijde mi časti nepochopitelný
co všechno vydrží moje kostra
nechápu věcí okolo kvanta
ale vůbec se za to nestydím
že není ježíšek ale je santa
tomu už se však nedivím
ted mě však zajímají otázky přežití
a kam se vlastně všichni ženou
proč u mužu často dochází na pití
ikdyž sou nebo nejsou s nějakou ženou
a proč se ženou za nějakými cíly
ale zároven každý zpátky utíká
nikdo se nezastaví ani na chvíli
at se ho týká či netýká
proč se hnát za nějakými přehnanými ideály
ale zároven litovat svých vlastních činů
proč radši nebýt ti co se smáli
a nemysleli už v mládí na budoucnost svých synů
Myslím si že každej by si měl najít svojí cestu
at je to cesta jakkákoliv
at už je k anděli nebo je k čertu
to že je vlastní na to má vliv
Možná zjistítě co sem tím chtěl říct
a možná taky ne jelikož já sám pořádně nevim
ale máte o dost větši šanci se splíst
jelikož vidítě svět jinými očima než vidím já
Autor ostuda lidstva, 17.08.2011
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: whiolet, Marsinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to taková tvoje zpověd tady :) ale docela nepřehledná jako ten zmatek co máš v duši

17.08.2011 21:38:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí