V ateliérech

V ateliérech

Anotace: nesundavej kalhoty, když brod je blízko

Kolik mám v zápěstí
vosích hnízd
Právě protékají:
10011011
pavoučí náhrážky
za tvoje oči z bazaru
na polici vedle slov
láska a pravda
která už nikdy
nepoužiju.

Zavěšen v oslích životech
škrtám nízko plynoucí
mraky
a šílený smích lahví na tapetách
vnímám jen v hrubých obrysech.

Hádám že už nikdy
neosedlám záda
morbidní víly.
Cvakají zuby cherubínů
a barvy tečou naprázdno
zelená oranžová modrá
modrá
prsty nahého alchymisty
mlátí do sololitu.
Autor Squat_the_world, 17.08.2011
Přečteno 385x
Tipy 19
Poslední tipující: Helena Sládková, Víla, ewon, CULIKATÁ, labuť, Lota, Kubino 2, zenge, 6thSun, Bernadette, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jsem si říkala, kde jsi, a tys byl v ateliérech...
:-)

17.08.2011 23:43:00 | Lota

já radši do lesa
a nebo ránem trávou
..voni ty nebesa
pokaždé stejně plavou
ST

17.08.2011 22:22:00 | zenge

první tip jsi dostal od ňáký psycho-any...myslím, že to sedí :-)

17.08.2011 22:03:00 | 6thSun

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí