hostem ve snu

hostem ve snu

Anotace: pro jednoho pána... Marně přemýšlím nad ženským protějškem slova host...

Sbírka: Verše do koše

Až budeme si opět cizí,
až naše tváře v myslích zmizí,
stanu se žhavým pocitem,
co navštíví nad úsvitem,
jak záchvěv lehké erotiky,
Tvého snění okamžiky.

Jen v cárech mlhy oděna,
v klobouku pana Cohena.
Jak šanson s vůní frivolity,
jak láhve vína nedopity,
budu tě svádět ve spaní..
Než v probudí tě svítání.

Pak splynem v tom něžném souzvuku
a pod peřinou hledáš moji ruku
Co mizí v temnotě propadla..
Jen zbytky tvojí DNA,
se tiše vpijí do plátna
propoceného prostěradla.
Autor lacerta.agilis, 18.08.2011
Přečteno 292x
Tipy 13
Poslední tipující: Žqáry, Houda, Belmon, J sh' T r' k, labuť, CULIKATÁ, tato22, Jiří I.Zahradník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skoro se dá říct, že sen nese známky reality...

19.08.2011 15:01:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí