Incident (=k obrazu=)

Incident (=k obrazu=)

Anotace: ...

Sešli jsme se jak v učebně chemie

ve večerních hodinách

chyběly jen šaty z ananasu
sladce vábivé
zkumavky s knoflíčky
a ticho v propiskách

já bych si to také prověřil!

svítil na mě strážník revolverem
zde nejste vítaný
a s ní nebudeš dýl
hodil okem
o co se tu perem

přemýšlela?
vytěsní kov kovem
když na tržnici na suché rty padla
aby před ním

a psem políbeným sólem
prodala svý rajský
na tváře od divadla?

já..jsem omdlela klopýtla a...

zvadla!
to vám nevěřím!

hučel strážník s duší stroje rezavě
to skřípala v něm láska
svoboda a právník
hlavně poutníky
v poutech..

postavět!
...
soudě...
vy nevíte.....že nejdem se ženami
vedle..
ale že musí jít dál před svými pány
a že musej mít
tváře zahalený!!!
...
a psi! a psi jsou tady nově zakázaný!!!


v duchu jsem utíkal že ona je cizí
tak proč mě s ní dohromady dává
vůbec ji neznám
má snad intervizi
kde předčítají teroristi Korán?

vytěsnil jsem ho bez keců kovem

zlato stouplo v ceně

Jste mi volní sbohem

...

Jste zlodějka nebo..hrajete?

Koupil jsem vám svobodu
Můžete jít......

Já totiž mám srdce navždy zakleté

ne jen kleslo v ceně
sám nevíš jak žít..

nejsem sám..pes mě doprovází
jen jsme tu

jak v zimě..u nás mrazy

vytěsnit je nechceš...

kovy?
nebo tát se táži?

.

Abychom se sešli
jak v učebně chemie ve večerních hodinách
chyběl by jen strážník

kdo se sebou bojuje

jestli stoupne v ceně
zrod a nebo zánik
Autor J's .., 18.08.2011
Přečteno 253x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

tahle se mi líbí, je v ní (alespon pro mne) naděje

18.08.2011 15:29:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí