Věnování

Věnování

Anotace: ...................

Věnuji všechny tyto věty
všem těm
co nosíme jim už jen květy
protože vzala si vás zem

jsme přeci z prachu
a s trochou strachu
snažili jste se snít
nebylo vám přáno žít

odchod váš nás všechny mrzí
proč odešli jste tak brzy
odešli jste tak mladí
proč museli jste jít kamarádi

Nikdo z vás se už nikdy nevrátí
ale vzpomínky se nám neztratí
budeme vás navždy v sobě mít
v nás budete pořád žít

slza na tváři teď zebe
už máte za domov nebe
máte tam nový svět
jen vám věnuji pár těchto vět...
Autor Nola77, 21.11.2004
Přečteno 1713x
Tipy 4
Poslední tipující: Jarka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí