Zahradnická

Zahradnická

Anotace: a tak to je...

Smrdím,
tajemství léta,
cítím jak v kalhotách
něco mi, něco mi vzkvétá,
je to květinka
jménem Čolek,
přised jsem jej na židli
a je z něj bobek.
Autor Jiří Cejpek, 18.08.2011
Přečteno 254x
Tipy 1
Poslední tipující: E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí