Naděje beze jmena

Naděje beze jmena

Anotace: naděje

Nevěří světu
nevěří sobě
řekne moudrou větu
co ale obrací se v hrobě

Možná až uvěří nové době
včerejšek do koše zahodí
pak řekne všem,a hlavně tobě
že se sem nehodí

Jak ze slov co v záchodě
pro slzy nevidí
jak semínka v zahradě
do písní uloží

Daruje úsměv beze jména
lásku beze slov a frází
možná je stejná
do světa ho provází

UVĚŘÍ SVĚTU
UVĚŘÍ SOBĚ
DALŠÍ MOUDROU VĚTU
CO HNIJE V HROBĚ.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 18.08.2011
Přečteno 283x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, labuť, jitka.svobodova, Niky88, CULIKATÁ, Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí