Kulisa

Kulisa

Anotace: -----------

Nebyla nic než kulisou svých slz.
Minulá včera, nepřítomná dnes,
zasněná směrem k zítřku.
Zapomínala své úsměvy na oprýskanýh zdech,
které měla minout bez povšimnutí.
Četla jen špatné zprávy
a jejich popel si sypala do vlasů.

A já blázen ji vždycky miloval.
Autor Hanzi, 19.08.2011
Přečteno 235x
Tipy 8
Poslední tipující: Eliss94, tato22, jitka.svobodova, E.T.Jane, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí