Maturitní sraz

Maturitní sraz

Anotace: Kamarád to přečetl asi před deseti lety na srazu abiturientů, já jsem se tenkrát neúčastnil.

Maturitní sraz

Tenkrát jsme byli skoro ještě děti,
dávno z nás vyrostli dospěláci,
děvčata pláčí nad vráskami v pleti,
a chlapci zvolna vlasy ztrácí.

I u mne hlodal zoubek času,
na hlavě přibylo stop stříbra,
vlastním však zbytek sexy hlasu,
nadále nosím svého bíbra.

Přestaňte všichni ronit slzy,
že s vámi nesedím u jednoho stolu,
i mě to rovněž velmi mrzí,
jinak bych nebyl dalek volu.

Holdujte whisky, pivu nebo vínku,
plňte si dobrůtkami různě velká břicha,
přesto i prosím o vzpomínku,
a na mou počest chvilku ticha.
Autor Ringo, 19.08.2011
Přečteno 605x
Tipy 25
Poslední tipující: alea17, Jeněcovevzduchukrásného, Maryje..., René Vulkán, Špáďa, střelkyně1, Psavec, hatlapatla, Zasr. romantik, divoska_jaja, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky jsem byl na srazu.

19.09.2011 23:28:00 | Psavec

Srazy jsou fajn. :-)

19.09.2011 16:35:00 | hatlapatla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí