Básnička pro tebe

Básnička pro tebe

Anotace: Také jste už byli zamilovaní?

Máš-li srdece člověčí,
láskou se ti odvěčí,
tóny not jak láska zní,
srdce mé jak slunce polední,
když tě vidím ve snění,
ty nejkrásnější nad které není.
Inspirací mou jsi vzešenou,
jako světlo co mě vede tmou,
smysl žít bez tebe,
toť pouhou iluzí,
vidět tebe než-li sebe,
v ráji, kde mě provází,
tvůj půvab.
Autor Stuart, 19.08.2011
Přečteno 231x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí