Výhody

Výhody

Anotace: ....

Je to jako výzva v tvojí tváři
Což mi stačí, abych zase usla na polštáři
A rozhodila si vlasy – všude kolem
Byla tu s tebou – však znáš ten pojem

Tak odcházet a vracet se často
A pak nevědět jak tohle začlo
Jsme totiž přátelé s výhodami
Ale také s dohodami

Nevadí – jednoho dne najdu někoho, jako jsi ty
A už mi nebudou bránit žádné limity
Ale teď, pro tyto chvíle
Přijď zase zpět – vždyť jsi můj přítel -

- s výhodami
Autor Anye, 20.08.2011
Přečteno 332x
Tipy 6
Poslední tipující: Fanosh, Holka z davu, James Libustka, tato22, jondys
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdybych nevěděl,že to není možný,myslel bych si,že to napsal někdo koho znam ..... totiž moje přítelkyně s výhodami

20.08.2011 22:42:00 | jondys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí