I když se pohybuji

I když se pohybuji

Anotace: Nevím, co mám o tomto díle říci prostě se začtěte :-)

I když se pohybuji kousek od Tebe,
tak Ty nemáš tušení, že chci právě Tebe.
Řekni mi, co vlastně zebe
a co vlastně hřeje.

Máš spousty lidí kolem sebe
a přesto jsi sám.
Človíčku milý, Já Tě v srdci mám...

Chceš mít bohatství tady na zemi
k čemu je taková touha, realita,
když každý den se probouzíš do ničeho.

Pravé bohatství, je úplně někde jinde
hledej ho v lidech,
hledej ho v srdci,
hledej ho v duši.
Každý člověk je dobrý,jen málokdo to tuší...

I když se pohybuji kousek od Tebe,
tak Ty nemáš tušení,
že chci právě Tebe.
Vím jen, co zahřeje,
co zebe.
Nemám bohatství, které bys chtěl
nedám Ti to
o čem Jsi kdy snil.

Vím jen, co zahřeje
i co zazebe.
Zahřeje láska
nad hlavou modré nebe.
Zazebou slzy, nenávist kolem mě i Tebe.

Zahřeje úsměv člověka,
zazebe lež
to je pravda odvěká.

Zahřeje srdce, které Ti dávám na dlani.
A Ty, Ty ho nevidíš...
Autor M3rryMarta Valenová, 20.08.2011
Přečteno 234x
Tipy 1
Poslední tipující: jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí