Osud

Osud

Anotace: Nikdo neví dosud co připraví si pro něj osud :)

Temnou nocí kráčí
zmatek v hlavě má,
sama v sobě se ztrácí
a okolí nevnímá.

Co počít si má se svým osudem,
jak nad ním zvítězit.
Vedena zvláštním popudem,
neví jak ho porazit.

Jak nad ním vyzrát
jak ho obejít,
jen těžko si přizná,
že nebude nic jak mělo by být..
Autor Eresiel, 20.08.2011
Přečteno 313x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, tato22, CULIKATÁ, Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí