Realita ze snu

Realita ze snu

Anotace: Trocha pocitů posledních dní.

Všichni
Se pouštíme
Do nového bdění
Reality ze snu,
Co dřímá v zapomnění
Nitra,
V tichém osamění.

A v domově hledaném
A ztraceném
Ve volání podvědomí
Spásu nazíráme
Zítra
Pro překvapení ze svědomí.

Noční křídla
Sklopená v zastínění
I tajemství procítění
Zazděná v ševelení
Anglického sídla.

Na prahu
V celistvosti jednoho
Milostného zátahu
Nalezení
Při prostoupení
Sami sebou
V hudbě sebe-naladění.

A vesmír
Se svým probuzením
Čaruje
Hvězdným prachem
Předvoje.
Autor Denael, 20.08.2011
Přečteno 285x
Tipy 8
Poslední tipující: James Libustka, Chancer, hloubavá, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To já se teď pro změnu zase probouzím z reality do snu :-)

21.08.2011 11:51:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí