Tajemství smyček

Tajemství smyček

Anotace: tam ani zpět..

Perfektní úsměvy
Beze slov nad zemí
Slunce co se rádo nad ní naklání

V cukrárně u nádraží
Ztracená ve dlaních
Tajemství smyček otvírá

Ve středu niterní únavy
Zakopává o anděly
Zpět se už nevrací

U ovocných koktejlů,brouká si
Svobodu maluje barvami
Nevinnost nevědomě rozbijí

Pravidelně ochutnává její vlasy
Turista bez mapy
Kreslící zázraky po duši

Vyrušená šeď
Skákat si po jedné noze tam a zpět
Slepovat srdce a nevědět
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 20.08.2011
Přečteno 315x
Tipy 6
Poslední tipující: Dona Quixote, její alter ego, CULIKATÁ, jondys, Stoneman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí