Bloudění

Bloudění

Anotace: ..

Stýská se mi
po jiskře tvého úsměvu
vedle pihy na tváři

Kdo teď můj den rozzáří?

Vědět tak
kde tě najdu..

šla bych tvojí ulicí
s příslibem všeho
co se může stát

Jako kafe na lžíci
čekala bych
až mě ochutnáš

(vždyť máš kafe rád)

Žádné nemravné
návrhy
nechci ať mě pomlouváš

'V malym bytě stojí starý kanape
a sto let mlčí jako v hrobě..'

Já žiju představami v tobě
kéž na mé dveře zaklepeš

'A teď to mám
- chci s tebou spát
protože voníš..'

Ale není listopad
ani kanape
nikdo neklepe

Nikdo nezvoní

Co bys se mnou udělal
na mém gauči
barvy pomeranče?

Vášeň bytem zavoní
den do noci zbělal

..a já tu smutně tanče
trochu tebe chtěla
Autor Lioness, 21.08.2011
Přečteno 353x
Tipy 12
Poslední tipující: Matty09, tato22, Maryje..., Jacob P. Verlaine, Žqáry, labuť, Denael
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..taky se mi stýská...
st

03.09.2011 07:42:00 | Maryje...

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí