BLUDY VE SNU

BLUDY VE SNU

Anotace: Pokus o nedělní poezii. Píši, co múza napoví škoda, že o formě rýmu, rytmu, moc neví

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Přece jen máš více tváří
Klam je otisk na polštáři
Trháš listy v kalendáři
Sleduj víc, jak ten čas letí
Jinak zaspíš snad půl století

Času moc nemáš
chováš se a děláš
co dnes už neletí
Nepozná se to hned
každá tvář jiný svět

Často sama v poli
zvládáš každou roli
Své názory považuješ
za všeobecně platné
Sama uznáš, to je špatné

Nevím, jaké´s měla dětství
Nejspíš žila´s v pokrytectví
Nejenže neplníš dané sliby
Také často měníš priority

Vše tak rychle se mění
nestojím o takové snění
Rád přijmu i co příjemné není
Vstaň! A je tu zas probuzení!
Autor RU 82, 21.08.2011
Přečteno 245x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š., jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí