Ve vodě s alarmy (=k obrazu=)

Ve vodě s alarmy (=k obrazu=)

Anotace: ...

U Venuše jsou tmavá krásna
oddalující svítání
a červeń pluje v nebi
vzácná
i jitra čistí vyznáním

Chci znát také jednou vítr
u růžolících přiznání

ač svíčky života
mi zbývá mililitr
a z tajícího jasu toulavé tikání

co smím si více přát?

když v očích nízko nad obzorem
barví se listopad ve vodě s alarmy
Autor J's .., 21.08.2011
Přečteno 245x
Tipy 7
Poslední tipující: James Libustka, CULIKATÁ, brooklyn, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Militr svíčky byl dobrej.

21.08.2011 13:53:00 | brooklyn

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí