Šelest podzimu

Šelest podzimu

Anotace: Když dny letí pro někoho příliš pomalu a rozhodne se to nadobro změnit.

Stojím,
čekám na větrnné řádky,
co vanou odjinud.

Zachytím pohled,
dotek patřící stříbrnným křídlům,
ukrytým ve tmě.

Vidí let,
a pád zkroušeného ptáka,
co šelestí křídly naprázdno.

Kráčím dál,
ač nevidím konec lávky,
stáčící se směrem zpět.

Naprázdno sleduji,
všemocnou oblohu z vln,
do které spadlo pírko podzimu.
Autor Eliness, 21.08.2011
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, tato22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmm...zajímavé.vítej na Literu.

21.08.2011 15:45:00 | tato22

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí