Omluva bratránkovi

Omluva bratránkovi

Anotace: Bojím se, že to nepomůže, ale stejně to zkusím. Omluva pro Nového Paprska.

Vím, že omlouvat se můžu stále,
ale přeze všechno říkám odpusť.
Už prostě nevím jak jít dále,
smutek nás dvou prosím nedopusť.

Nervy napnuté mám již dlouho,
vím, ty za to nemůžeš.
Všechno zničím chvílí pouhou,
ale nic s tím nezmůžeš.

Svého výbuchu nyní lituji,
proto říkám slovo promiň.
Mnohokrát říkám slibuji,
klacky na most ráda zlomím.

S mostem ti ráda pomůžu,
práci ti ulehčím.
Na více se bohužel nezmůžu,
vše již bude lehčí.

Ve dvou práci dokončíme,
rychleji než kdy dřív.
na ostrově se usadíme,
budeme tam mít svou skrýš.

Proto tě prosím Nový Paprsku,
o druhou šanci tě žádám.
dobudeme mnoho okrsků,
Budu ti všude krýt záda.
Autor Krist7nka, 21.08.2011
Přečteno 335x
Tipy 8
Poslední tipující: James Libustka, Nový paprsek, la loba, tato22
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji, už to vypadá lépe... doufám, že se to srovná úplně.

22.08.2011 11:17:00 | Krist7nka

Hezká a od srdce snad odpustí a překoná klučičí zraněnou ješitnost...držím palce

22.08.2011 09:48:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí