Léto toulavý

Léto toulavý

Anotace: a dovča končí...:-))

Tak tohle jsi mi dělat nemělo,
ty léto jedno zlomyslný...
Hodit v dešti na deku tělo,
zdálo se mi nesmyslný...

Lijáky a bouřky,zima jako v Rusku,
snad jen jednou za ten měsíc dala jsem si zmrzku.
Mraky jako cáry z hadrů,slunce síly Twigy,
večer vzteky na počasu poslouchat ty kydy...

Jak bude hezky,bude teplo,jak se léto umoudří,
ráno pecka z teploměru udeřila do očí.
Zase osm,pára od rtů a na lukách mlhy,
kdeže jsou ta krásná léta co bývávaly duhy..

No a vida už je to tu,facha se nám blíží
a v tu chvíli krásný léto kolem mě se plíží..
Slunce jako na Mallorce,voda hřeje tělo,
kašlu na to,zítra v fachu rozpálím si čelo.
Autor Lada 2, 21.08.2011
Přečteno 387x
Tipy 16
Poslední tipující: James Libustka, Květka Š., hašlerka, labuť, CULIKATÁ, vodnař, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neztrácet optimismus, to je důležitý :-)

21.08.2011 18:29:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí