Anděl

Anděl

Anotace: Při světle svíčky pod hvězdnou oblohou sedím... Co tam dělám tak osamocen? To vážně nevím...

Hvězdy si na nebi
Hoří svým plamenem
Já sedím a píši
Už trochu unaven

Divné zvuky z lesa
Mi nenahání strach
I když dnes se nemusí
Bát jen ten kdo vrah

Na zdi za mnou tančí
Stíny vrhané svící
Kočka běží přes cestu
Jinak město spící

A jak tady sedím
Úplně sám
Oči mám zavřeny
O Tobě přemítám

Tichý zvuk perutí
Rozvíří vzduch
Pak netušen zmizíš
Jako starý duch…
Autor Jean Ringo, 21.08.2011
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: Pétík, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí