Mír / Poušť / Paralýza

Mír / Poušť / Paralýza

Anotace: ...a po dlouhé době.....nic.....

V pouši ležím já
noc a šedý písek
oáza jen na dohled vzdálená
nic než slabý vítr
šelest přesýpání rozbitých hodin
můj neochvějný klid, stálost

obloha jasná a svit slabý
cítím, jak mě písek zavívá
každé zrnko, jedno po druhém
nic mnou nemůže pohnout

tělo už není mé
splývá s šustěním času
snažím se nezmizet pod dunami
nenechat mé rány vychladnout
tělo už není mé

v prázdnotě slyším mír
má duše však příliš mladá
schoulená
válku volá šeptem
téměř neslyšně
po poušti vanoucím větrem
Autor FialovýKrálíček, 22.08.2011
Přečteno 276x
Tipy 4
Poslední tipující: borůfkovej shit., Kávový Poutník
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí