Že prý...

Že prý...

Anotace: Že prý...Že prý...Že prý...Že prý...Že prý...Že prý...Že prý...

* Dřív jsi byla holka k pohledání
* i já býval kluk co míval rád
* Zůstaly v nás noci uplakaný
* jaký led na rybník mi chceš dát?

Že prý jsem radši lásku sfouk
Že prý jsem já teď literbrouk
Že prý jsem s tebou si jen hrával
Že prý jsem míval citů nával
Že prý jsem srdce v dešti čmáral
Že prý jsem nocí proplouvával
Že prý jsem sebe tajně dával
Že prý jsem zabil růži a dál...

Že prý jsem pyšný jako páv
Že prý jsem horší nežli dav
Že prý jsem ujel jako vlak
Že prý jsem cvak a měl jak prak

Že prý jsem v sexu vlažnej úchyl
Že prý jsem mólem chmurou s duchy
Že prý jsem náhle k ženě hluchý
Že prý jsem jinde když má ruchy

Že prý jsem naschvál černej profil
Že prý jsem v mailu dělal klofy

Že prý jsem Žeprý rozlil barvy..

Žeprý Žeprý kape karbit

Žeprý Žeprý musí žárlit!

Že prý dřív jsi byla holka k pohledání
Že prý i já býval kluk co míval rád
Že prý zůstaly v nás noci uplakaný
Že prý led na rybník musíš dát

Že prý jsem tvoji fotku spálil
Že prý jsem chválil v baru želvy
Že prý jsem věčně v kýblu s nervy
Že prý jsem levý a mám včely!

A víš ty co?

Mílá že..no.
Autor J's .., 22.08.2011
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: prostějanek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí