Staré přátelství

Staré přátelství

Anotace: na věky, ale i věky jednou skončí...

prý ses usadil
můj starý příteli
asi si rád...
moje srdce zradil

odcházíš?

můj starý příteli
kam ses poděl?
Kam všichni zmizeli?

za lepšími zítřky
já čekám na další příště

můj starý příteli
pojď projít se do deště
zmokneme spolu, vše bude jak bylo
můj starý příteli, bojím se, že
mezi námi již všechno shnilo...

můj starý příteli, kde jsi?
Autor Metal Lady, 22.08.2011
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí