K pramenům ♪

K pramenům ♪




K pramenům

Ulice poznávaly déšť -
slzy
zůstávaly..
nyní
oči jdou
ačkoli neprší
do srdce - srdce ví
rosy
tiše
pročítají
jedno děkuji..

vrátí se? -
jsou slova
modrý vítr?

včera
objímal štíty hor
zítra?
mění
růže pouští
vrátí se? -

smutný
je námořník bez moře
horolezec bez šance
na stéble
odpovědnost

koho k sobě připoutáš?

pouliční chlapec
nosí
nožík v kapse
památku na..
- táto, táto vezmi mne s sebou..
v touze pro přesný prak
pojď přes oceán z jehličí
chci s tebou
na vrchol
sdílet jizvy z cest
v kamení..

tam.. na konci..

setkáme se
příště? co na to..
horké maliny?
bylo

- rád
směl
blízko
teď - je doma?
doma?

ulice poznávaly déšť
slzy
zůstávaly
nyní..
už znáš.. modrý vítr?
co mluví
k pramenům?

slyšíš!?
prší

slunci lhal by
zlatý nechci ani kapesníček
-
gotika přimhouří oči
a ty?
víš i ticho
od svatojánské noci
  

Autor J's .., 22.08.2011
Přečteno 375x
Tipy 5
Poslední tipující: prostějanek, Agniezka, Marsinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí