Taková, maková, pro všechny jiná

Taková, maková, pro všechny jiná

Anotace: Vlastně o mě, když utíkám do mimoreality.

Jsi taková, maková,
jsi prostě jiná.

Jsi vyvrhel,
jsi toho světa špína.

Nikomu na Tobě nezáleží,
už nikdo Ti nevěří.

Nemáš proč žít,
přestaň konečně snít!

Vždy jsi byla plná lásky,
kam zmizel obraz dokonalé krásky?

Vždy jsi byla v pohodě,
teď už jen s trávou to jde.....
Autor slečna Eva, 22.08.2011
Přečteno 248x
Tipy 3
Poslední tipující: efeeez, tato22, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A když já taková bohužel jsem, pesimistická

22.08.2011 21:29:00 | slečna Eva

jejej to je vzteku slečno Evo.

22.08.2011 21:16:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí