SÝRY

SÝRY

Anotace: Dnes výjimečně něco výživného!

Sbírka: ŽÁRLIVOST

Nabídka nemá hranic
Vybírej a je ti nanic
Sýry zrající, polotuhé
chutnější než ty druhé

Strojově formované
ručně deformované
Výsledek k zlosti nutí
oba jsou stejné chuti

Údajně král sýrů
Tak jsem se ptal:
Tedy asi ementál?
Ani za optání nestál
Neměl žádnou díru

V sýru najdeš sílu
nabídka jen pět druhů
(však šly nám k duhu)
pravila kdysi reklama
jako dnes, klamavá

Tak nevím, co mám
a co koupit nemám
Sýrů je plný krám
Jak stojím a sám
chuť mám na salám
Autor RU 82, 23.08.2011
Přečteno 302x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí