Otisk lásky

Otisk lásky

Anotace: Jeden z mých prvních pokusů

Sbírka: Záchvěvy duše

Tiše seděla na parapetu
nohu opřenou o okenní rám
on však netušil, že je tu
a jen dál klidně spal

Kapky deště stékaly po skle
z lásky jen slza, která se leskne
že sladce hořký byl ten cit
když spolu nemohli žít

Po chvíli potichu vstala
polibek letmý mu do vlasů dala
jak její láska kdy k němu plála
flétna mu do snů slabě hrála

Teď se musí vrátit zpět do života
zůstala mu po ní jen mokrá stopa
Autor Lenís, 23.08.2011
Přečteno 325x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, rezina
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:) pěkné

23.08.2011 20:04:00 | Lenís

A vzpomínky nevymizí
ač obraz lásky zmizí:-)).

23.08.2011 19:52:00 | CULIKATÁ

A vzpomínka

23.08.2011 15:53:00 | rezina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí