Snění

Snění

Anotace: Láska

Kolik dnů,
měsíců a let,
musím čekat na vyplnění snů,
které by chtěl celý svět?
Však můj největší sen,
je být s Tebou,
a netrávit čas samotou.
já klidně šla bych,
za Tebou světa kraj,
jen abych poznala co znamená ráj.
krásný sen mít,
je hezký pocit.
A však když nemůžeš ho mít,
tak zbívá ti dál jen snít.
Autor AnííK, 23.08.2011
Přečteno 271x
Tipy 1
Poslední tipující: Elyona
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí