Kéžbych měla křídla

Kéžbych měla křídla

Anotace: kousek sebe

Proč křídla nemám,
já chtěla bych je moc,
vždy jen někde postávám,
a vidím jak se blíží noc.
Letět nocí,
a býti blíže hvězdám,
to není v mé moci,
ale jen tak se nedám.
Nesplnitelný je to sen,
asi jako být s Tebou,
šla jsem jednou ven,
a viděla jak rostliny kvetou.
Kvetli dál,
i přes horko a mráz,
bylo to jako velký sál,
kde je vidět mnoho krás.
A tak žiji dál,
a nevzpomínám na zlé časy,
myslím už jen na zářivé kapky rosy.
Autor AnííK, 23.08.2011
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: o5ja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není to jen o křídlech, musíš umět i létat a být připravena vyrovnat se i s pády, pak je život o poznání lehčí ... a věř, že létání si pak užiješ dosytosti .-)

23.08.2011 21:24:00 | o5ja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí