romeo a julie

romeo a julie

Anotace: .

opilej pohled do mojí duše
co se mračí
a vnímá suše
-zas jsem toho vypil víc než dost

prej nemám čas
na tebe a tvojí
touhu
nemám čas na nic
jsem na to příliš
línej

ale miluji všechny ty ženy
co odešli
nebo odešel já od nich


přestalo mě bavit to cukání
a láskyplný zacházení
jsem kurva línej
naloženej v hospodě
a chlastám
nevěřim
věčnejm kecům

jsem romeo
málokdo ho zná

jsi julie
viděl jsem to

v těch
očích

uvidíš
Autor humus, 24.08.2011
Přečteno 291x
Tipy 6
Poslední tipující: Striptérka, Jajas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí