Strach

Strach

Anotace: Písnička který chybí noty

Už nejsem ta kterou jsem bývala,
už nejsem ta jako dřív.
Taková jakou jsi mě znával je dávno pohřbená,
a ty to víš.

Stará hra skončila, nová začala,
ty jí však nevěříš.
Bereš to jako zradu,
tajemství ji už nesvěříš.

Tak mi řekni co je na mě špatně,
tak mi řekni proč mě nenávidíš.
Víš, cítím se kvůli tomu trapně,
nejsem z toho svá a ty to nevidíš.

Malé dítě dávno spí,
proč by se mělo probudit?
Nechceš aby dospěla,
k tomu co znáš ji přinutit.

Tak mi řekni co je na mě špatně,
tak mi řekni proč mě nenávidíš.
Víš, cítím se kvůli tomu trapně,
nejsem z toho svá a ty to nevidíš.

Přemýšlím proč sem se ti zprotivila,
proč jsem ve tvých očí strach.
Vždyť ty jsi pro mě dobrý přítel,
ty jsi pro mě jako brach.
Autor Liquid vamp, 24.08.2011
Přečteno 271x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí