Ďedečku

Ďedečku

Anotace: Ďedečku, pro tebe, promiň.

asi jsem nebyla moc přítulné děvče
já si neuvědomila, že tu nebudeš věčně

teď lituji slova "ne"
když si mě zval na čaj

lituji, že jsem byla naštvaná
když si mi zakázal skákat do bazénu

a lituji, že jsem odbyla tvůj dárek k narozeninám
lituji, že sem se nechala políbit na tvář

protože jsem byla hloupé děvče
a tys tu nebyl věčně

lituji, že jsem si s tebou nechtěla povídat
lituji, že jsem se nenechala houpat na kolenou

a lituji, že jsem se ošívala když sem za tebou měla jet
a lituji že jsem tě odbývala, když ses ptal jak mi je

lituji všeho špatného, co jsem si o tobě myslela
já prostě nevěděla, že odejdeš

asi jsem nebyla dobré vnouče, že?

Já můžu teď jen doufat, že víš
Jak moc mi chybíš

Dědečku, promiň.
Autor Metal Lady, 24.08.2011
Přečteno 292x
Tipy 15
Poslední tipující: 1p1000, James Libustka, Annie the wolf, CULIKATÁ, Donne, Lada 2, CRASH
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST za upřímnost,taky bych dneska jednala jinak,ale je pozdě.Snažím se teď vše vynahradit alespoň mámě,kterou naštěstí ještě mám.

24.08.2011 14:33:00 | Donne

Napsala jsi to i za mě...nejen dědovi,ale i babičce...děkuji¦

24.08.2011 13:05:00 | Lada 2

moc hezky řečeno

24.08.2011 12:48:00 | CRASH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí