Touha

Touha

Anotace: Touhy jsou velké i malé, jsou splněné i nesplněné..Toužíte rádi?

Touha- cesta dlouhá
touha- nesplněné sny.
Touha- dávná přání
touha- po setkání.

Co je tvou touhou, pouhou
možná nebe ozdobené duhou.
Být milován a umět se smát
své nepřátelé mít nejvíc rád.

Touha- vnímat Jihlavu
touha- cítit vzduch, mít nebe nad hlavou.
Touha- procházka po rozkvetlé louce
touha- po klukovi po holce.

Jak je těžké být s těmi, co mám ráda
jenže množství lidí je pro mě tlak.
Můžeš říct, že je to můj pocit
ale prostě je to tak.

Zkouším zapomenout na své touhy
snažím se platit dluhy za všechna má ublížení.
Zkouším zapomenout na své touhy
co stávají se bez nadějí.
O čem si lidé s Tebou povídají...

Touha- být sama sebou
buď taková jaká jsi a ne jinou...
Autor M3rryMarta Valenová, 24.08.2011
Přečteno 242x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí