Temný Anděl

Temný Anděl

Anotace: .......prosim napiste mi komentar dik ........

Je temná noc,měsíc svítí
anděl vylétá na svůj lov.
Tíše do domu se vkrádá,
svědomí ho netíží.
Dívka mláda sladce spí
šum anděluv křídel neslyší...
Temný anděl k lůžku se blíží
dívku si tiše prohlíží.
Dívka mláda nic netuší
Najednou anděl zuby cení,
k zakousnutí se to jevi
Dva zakeřne špičaky kůží projíždí
život z těla dívky prchá
Krev po jeho tváří steká,
mocný anděl si sílu vychutnává,
zatím co dívka mláda po dechu lapa.
Jen se ptám co je to za anděla.
Autor 89Rosa, 10.02.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

jo krásná 100

26.05.2006 14:53:00 | Kristýna M

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí