NEBOLÍ

NEBOLÍ

Anotace: ....

Kanou obličeje
když nesou rakev
do zátiší slz a bolesti
smutek srdce nezahřeje
oděný do černých barev
život a smrt na rozcestí

pohřbíváš své tělo
protože umřelo
v záchvatu uvědomění
a to vše
co kolem tebe se dělo
najednou zmoudřelo
jako to vězení

co dělalo ti společnost
ta celá dlouhá léta
jako ten balíček karet
s ošoupanou srdcovou dámou
a tahle skutečnost
je účet tvého kréda
jako kabaret
kde herci osobnost kradou

kanou obličeje
když kladou tě do čerstvé hlíny
bez návratu
jen orchideje
voní ženskými klíny
v uplakaných očích slunovratu

bez návratu
bez odpuštění
a slzy jako popel
vlají ve větru
otevřel jsi třináctou komnatu
a ta zranění
jako hodinový kostel
na posledním kilometru

a poslední modlitba
odpočívej v pokoji
tvou duši i srdce
už nic nebolí.
Autor ZILA78, 24.08.2011
Přečteno 256x
Tipy 18
Poslední tipující: la loba, hatlapatla, ECHO PARAZIT, V.N.Losinský, Lorraine, Juan Francesco de Faro, labuť, Donne, CULIKATÁ, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

týýý voéééééé to je rachot!!!

25.08.2011 22:09:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí