Na pochybách

Na pochybách

Anotace: ....jsem jsme

No...,

..to když je ráno moudřejší večera......

to teprve se probouzím
a vnímám

to

co jsem nechtěla.

City brázdami brousí.

Mysl blouzní

Duše se zachvěla

Srdce - jak jinak...
...než bloudí.........

A co já...?

Jsem to
co
jsem

nikdy být nechtěla
Autor aniger, 24.08.2011
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Donne, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí