prší zas

prší zas

Anotace: .

v dešti šíleně stojim a
jen tak zlehka, poloehounku
hřešim
stojim čumim a
vidim tebe sebe v zrcadle
se tvářim jak mě zebe
a co je kámo
někdo je tlustej
někdo malej
někdo hubenej n
ěkdo velkej
VŠICHNI OBOJÍ a tvůj
černej kůň
s měsíčkem na perničku,
s jeníčkem jeníčku !
kde máš mařenku?
doufaj že pocity pětipatrovýho baráku nejsou stejný
s těma podzemníma garážema

o kus dál
podám životopis;najdu kytaru,
koukají na mě ale já sedim tiše
šel jsi domů i se psem,
sedim tu a ženy zvu,
ukrutná bolest se mi v hlavě smráká
už zase přemejšlí,
nejhorší je střízlivé ujé ,
večerní blues
nad ránem skládám,
stojim svlečenej nad korýtkem
a slzy uchovávám

jsem smutnej zbrojnoš šaška krále
už zase žádám a málo piju z medu medovinu
lžu , poctivou pravdou

neplakej , nekvíkej,
hlavně kurva neřvi,
jsem zvědavě nezvědavej
říkají mi umři
jmenují mě tak anebo tak
všechny co pořád mívám rád
jsem konečnej
bez záruky
jako rváč ..
nebo spáč,
už jsem zase o kus dál

se zárukou a bez ruky,
šikmo hledám směr,
měsíc nevidím,
je pod žaluziemi,
a toje tak všechno
co jsem říci nechtěně
chtěl
Autor humus, 25.08.2011
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skřípot dveří
zas zkurvenej den
jen
se neposer
sedím na lavičce
a kouřim
jednu za druhou
no a co
nebo jednoho za druhym
zmoklá slepice
vejce na tvrdo
nebo kurva?
Petr nebo Pavel?
Je mi to tak jedno
plevel
tyhle zasraný chodníky
a votvírákovníky -
jo stromy na kterejch
rostou votvíráky
nechci pracovat
a tak
čumim jak prázdno
vane ulicí...

27.08.2011 21:01:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí