Tak ...

Tak ...

Anotace: ...jen tak ...

tak jako hurikán ničí
tak jak slunce pálí
tak moje duše křičí
tak mé srdce umírá v dáli

tak nastavím tvář větru
tak zavřu oči své
tak zatoužím po teplém svetru
tak jako po náruči rozmilé

tak mám vítr v srdci
tak mám srdce na dlani
tak lační jsou vlci

tak trhají mé srdce
tak vidím poslední svítání
tak odejít se mi nechce
Autor kuskus pruhovaná, 25.08.2011
Přečteno 363x
Tipy 18
Poslední tipující: enigman, Maryje..., Pevya, Koza, hašlerka, nejsembásník, labuť, CULIKATÁ, EM EM, Donne, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak to roztoč...

21.09.2011 10:51:00 | enigman

...pěkná..

10.09.2011 09:10:00 | Maryje...

tak zastav se a poslouchej ...
nech zemřít pouze beznaděj ...
poslechni vítr ve větvích,
jdi cestou, po které jde smích ...

25.08.2011 11:27:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí