Beznaděj

Beznaděj

Anotace: Nevyslovený pocit beznaděje

Sbírka: Záchvěvy duše

a jakoby už neviděli, nepoznali, neslyšeli
snad vločkám sněhu záviděli
ten krátký život v beznaději

však vločka sněhu v bílé kráse nepoznána schovává se
tak schovává se v každém čase
zlost a tíseň v lidské mase

pak lidé, kteří v lásku věří, bosky kráčí po nábřeží
svou moudrost mohou křičet z věží
do masy, která z tísně těží
Autor Lenís, 25.08.2011
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí